Hírek

Share

Fevre Tree espresso tonic

Az idei nyár új őrülete, ami még azoknak a tetszését is elnyeri, akik nincsenek oda a tonik ízéért!

A tonikos kávé talán az eddigi legizgalmasabb kreáció a jeges kávék világában. Azért nagyszerű kombináció, mert a kávé savassága és a tonik édes kesernyéssége tökéletes harmóniát alkot.

A tonik egy kinin tartalmú üdítő, ami úgy született meg, hogy a gyarmatokon kinin port kellett szedni a malária megelőzésére, viszont ez olyan borzalmasan keserű volt, hogy a brit tisztek szódával és cukorral keverték, ebből lett a tonik. Legjobb választás a Fever Tree Indian Tonic. A citrusosabb ízeket kedvelők is megtalálják a számukra megfelelő ízkombinációt, mindössze a tonikot cseréljük Fever Tree Mediterran Tonicra!

Ahhoz, hogy igazán jó legyen a tonikos kávé, egy világos pörkölésű kávéra lesz szükség, mert ez még nem túl testes, hanem citrusos, könnyed és gyümölcsös ízvilágú.

Készítése nem igényel szaktudást, bárki akár otthon is elkészítheti! Egy pohár jégre lassan töltsünk tonikot, hogy minél kevesebb szénsav távozzon belőle. A tetejére szép lassan csorgassuk az espressot! Díszíthetjük citrusokkal, narancshéjjal!

 

Panna Cocktail

1144 Budapest, Gvadányi 67.
Telefon: +36 30 955 9831
Email: rendeles@pannaco.hu
Weboldal: http://www.pannaco.hu

Elérhetőségünk

terkep