elit by Stolichnaya

Az elit vodka a minőségről, a tökéletes technológiáról és a precizitásról szól, vagyis mindenről, amit egy ultra-luxus vodkától vár az ember. Az elit vodka nem attól különleges, hogy egy gyártási fázisban valamit másként csinálnak, hanem azért mert mindent másképp tesznek! Mindig az volt a cél, hogy egy tökéletes tisztaságú, tökéletes lágyságú és tökéletes ízű vodka készüljön.

Ezért a magtól a pohárig az elit vodka gyártási procedúráját kiemelt figyelem követi. A folyamat Oroszországban, Tambov tartományban kezdődik, ahol a legkiemelkedőbb minőségű búzaszemeket kiválogatják és elszállítják az ultra modern lepárló üzembe Talvisba. Itt háromszor desztillálják, hogy a gabonából egy 14-szer tisztább alkohol készüljön, mint a legmagasabb törvényi előírás!

A 96%-os tiszta alkoholt ezután a történelmi Latvija Balzams szállítják Rigába. Itt keverik hozzá a tiszta forrásvizet, majd átszűrik orosz nyirfaszénen, de előtte lehűtik -18C fokra, hogy a legkisebb szennyeződés se maradjon az elit vodkában. Az eredmény: hibátlan tisztaság, lélegzetelállító íz, vagyis a világ legtisztább vodkája!

Panna Cocktail

1144 Budapest, Gvadányi 67.
Telefon: +36 30 955 9831
Email: rendeles@pannaco.hu
Weboldal: http://www.pannaco.hu

Elérhetőségünk

terkep