Cégtörténet

A Panna Cocktail Kft. 2009-ben kezdte meg működését többek között a világhírű és piacvezető MONIN márka kizárólagos magyarországi forgalmazójaként. A gyártó cég több mint 100 éves múltra tekint vissza. Termékei nélkülözhetetlenek a vendéglátásban, és a cukrászatban, hogy követni tudjuk az aktuális trendeket. A MONIN rendelkezik a legszélesebb íz választékkal a szirupmárkák között.

2016-tól más világhírű márkákkal bővült a portfoliónk. Hivatalos magyarországi forgalmazói lettünk a Stolichnaya vodkának, a Copperhead Ginnek és a Fever-Tree Tonicnak. A piac elvárásait figyelembe véve folyamatosan bővítjük prémium termékpalettánkat. Célunk, hogy partnereink egy helyről be tudjanak szerezni minden olyan terméket vagy eszközt, ami a működésükhöz szükséges. Szolgáltatásaink a termékértékesítésen jóval túlmutatnak. Segítséget nyújtunk partnereinknek az italok fejlesztésében, a személyzet betanításában és tréningezésében, illetve tanácsot adunk kávé, koktél, és limonádé lapok elkészítéséhez. Létrehoztunk egy olyan egyedülálló bemutatótermet, amely ingyenesen látogatható és termékeink kipróbálhatók. Így személyesen szerezhet tapasztalatot a prémium termékeinkről. 

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Összefoglaló: A Panna Cocktail Kft. 92,23 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Nemzetgazdasági Minisztérium Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból” a „Sörfőző és raktárcsarnok építése” c. pályázatával. A projekt Nagytarcsán valósul meg, és az építkezés előreláthatóan 2018. január 15-én kezdődik el. A projekt kivitelezője a SZILÁRD – ACÉL Lakatosipari Kft. A Panna Cocktail Kft. 2009-es megalakulása óta Magyarország egyik legnagyobb minőségi italokat forgalmazó vállalkozása. A cég azóta is folyamatosan fejlődik, így mára már kinőtte a rendelkezésre álló ingatlanokat, így szükségessé vált egy önálló raktárcsarnok építése. Ugyanakkor a vállalkozás tulajdonosának szívügye egy saját „kézműves” sör készítése, melynek elkezdésre is volt lehetőség ebben a pályázati kiírásban. Összességében így alakult ki a végleges pályázati tartalom, egy sörfőzde, és egy raktárcsarnok felépítése. A fejlesztés eredményeként létrejön egy sörfőző és raktárcsarnok 3.300 m2-n lesz és egy hozzá kapcsolódó iroda 380m2-n. A megnövekedett feladatok ellátása végett öt új munkahelyet teremtünk a vállalkozásnál. A projekt költségvetése 301,76 millió forint, melynek 30,56%-a, 92,23 millió forint vissza nem térítendő támogatás. A támogatást a Nemzetgazdasági Minisztérium a „Nemzetgazdasági Minisztérium Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból” biztosítja. A beruházás megvalósítás helyszíne, és a kivitelezője: Nagytarcsa, 126/87 HRSZ, és a SZILÁRD – ACÉL Lakatosipari Kft.

Panna Cocktail

1144 Budapest, Gvadányi 67.
Telefon: +36 30 955 9831
Email: rendeles@pannaco.hu
Weboldal: http://www.pannaco.hu

Elérhetőségünk

terkep